SolDaad

Voor wie werkt Soldaad?
SolDaad werkt voor bouw- en infrabedrijven, familiebedrijven en snelle groeiers. Ondernemers die dag en nacht met hun bedrijf bezig zijn. Die een reden hebben om meer ‘ORDE in ZAKEN’ te brengen. Die openstaan voor een frisse, kritische blik. Iemand die ze helpt om hun ideeën tot uitvoering te brengen. Zodat ze zelf met nog meer overtuiging, blijven doen waar ze goed in zijn.

Wat is de expertise van Soldaad?
Als directeur van een bedrijf ben je gewend om beslissingen te nemen, elke dag, over veel verschillende zaken. Van inkoop tot het aannemen van personeel. Over het werk van vandaag en je concurrentiepositie over een jaar. Het bedrijf groeit en wie weet staat er ook een bedrijfsovername op de planning. Dan komt er écht veel op je af. SolDaad helpt je om ‘ORDE in ZAKEN’ aan te brengen. Samen structureren we de zaken die jíj belangrijk vindt. Niet van vandaag op morgen, wel stap voor stap. Zodat jij meer rust en overzicht  krijgt om je te concentreren op de toekomst van je bedrijf. Ik heb daar 20 jaar ervaring mee opgedaan bij een werkgeversorganisatie. Daar ben ik goed in. Mijn kracht is dat ik het simpel, leuk en zinvol voor je maak.

Afspraak maken met Soldaad?
Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek om nader kennis te maken? Mail naar msollie@soldaad.nl of bel 06 23.48.02.08, dan maken we snel een afspraak.