Workshop

Meer tijd over houden om te ondernemen én werk maken van jouw goede ideeën.
In de Workshop “Orde in Zaken” ga je aan de slag met hindernissen die elke ondernemer wel eens tegenkomt. Nieuwe werkgeversrisico’s die je niet helemaal in beeld krijgt, een vergadercultuur die een beetje gaat irriteren, medewerkers die net niet doen wat jou voor ogen staat. SolDaad is jouw klankbord op niveau. Helpt, in drie weken, om in beweging te komen.

Workshop “Orde in Zaken”

  • In drie stappen van idee naar uitvoering.
  • Frisse inzichten en praktische oefeningen.
  • Binnen drie weken aan de slag.
  • Met een stijl die bij jou past, die je helder uit blijft dragen.
  • Iedereen beweegt in de juiste richting.
  • Jij houdt tijd over om te ondernemen.

Opzet

Stap 1   Idee – Wat houdt je bezig?
Dat hangt natuurlijk sterk af van jezelf en de (markt)omgeving waarin jouw bedrijf actief is. Ondernemers zijn allemaal anders en uniek. De uitkomst van een korte enquête laat zien welke ondernemende persoonlijkheid jouw voorkeur heeft. Hierover gaan we in gesprek.  Opnieuw een frisse wind door al jouw gedachten. Wat speelt er in de markt en het bedrijf?
Met de Mind-Map van SolDaad krijgen we de belangrijkste aandachtspunten snel in beeld. Aan het eind van deze sessie zie je welke rol jij in het bedrijf speelt en op welke zaken jij graag invloed uitoefent.

Stap 2   Draagvlak – Wie moet je meekrijgen en hoe doe je dat?
Hoe overtuig jij, collega’s, sleutelfiguren in het bedrijf, van jouw ideeën? Niet iedereen zit direct op dezelfde lijn en dat is logisch. Omgaan met natuurlijke tegenstellingen hoort erbij. Dit roept spanningen op, waarmee elke leidinggevende wordt geconfronteerd. In deze sessie vertellen ervaren ondernemers hoe zij ‘regeren in chaos’ en ‘chaos laten regeren’. Wij gaan vervolgens gericht oefenen met het organiseren van draagvlak op een manier die werkt en aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Stap 3   Uitvoering – Hoe stuur je op uitvoering?
In deze sessie gaan we oogsten. In jouw persoonlijke routekaart vatten we de belangrijkste inzichten nog eens samen. Jij bepaalt waar het over gaat en SolDaad helpt je om verbindingen te leggen. Zodat jij meer rust en vertrouwen krijgt dat het helemaal in orde komt.

Praktische informatie

Periode
Start workshops in mei en juni

Indeling
Drie sessies van twee uur

Voorbereiding
Maximaal ½ uur per sessie

Aanbod
Online of live bijeenkomst (corona-proof)

Locatie           
Trainingslocatie Middelburg of Koudekerke

Vorm                
Online/individuele training/groepstraining

Investering             
€    785,– (ex btw) pp
€ 1.800,– (ex btw) totaal voor 3 personen