Workshop

Zit jij ook boordevol ideeën en kom je tijd te kort? Of vind je het moeilijk om iedereen mee te nemen in jouw plannen voor het bedrijf? Mijn tip voor jou: “Snap wat jij doet, wilt en zegt in het bedrijf. Sta hier regelmatig bij stil, want jouw rol en positie in het bedrijf is steeds in beweging.” In de workshop ‘Orde in Zaken’ zetten we jouw ‘automatische piloot’ even uit. Dat levert een routekaart op met nieuwe inzichten waarmee jij succesvol stuurt op jouw verhaal.

Opzet

Stap 1   Ideeën – Wat houdt je bezig?
Dat hangt natuurlijk sterk af van jezelf en de (markt)omgeving waarin jouw bedrijf actief is. Ondernemers zijn allemaal anders en uniek. De uitkomst van een korte enquête laat zien welke ondernemende persoonlijkheid jouw voorkeur heeft. Hierover gaan we in gesprek.  
Met de Mind-Map van SolDaad krijgen we de belangrijkste aandachtspunten snel in beeld.
Aan het eind van deze sessie heb je meer duidelijkheid over jouw rol en positie in het bedrijf en op welke zaken jij graag invloed uitoefent.

Stap 2   Kiezen – Hoe neem jij besluiten?
Hoe overtuig jij, collega’s, sleutelfiguren in het bedrijf, van jouw ideeën? Lukt het om af te maken, waar je aan begonnen bent? Met welke zaken wil je stoppen en waarmee wil je snel aan de slag? Wat zijn de paradoxen die horen bij het leiden van een bedrijf? Welke spanningen roept dat op? Een heleboel vragen die er allemaal op gericht zijn om meer richting te krijgen. Zodat jij bewuster invloed uitoefent op zaken die voor jou belangrijk zijn.

Stap 3   Uitvoeren – Wat wordt jouw route?
In deze sessie gaan we oogsten. In jouw persoonlijke routekaart vatten we de belangrijkste inzichten nog eens samen. Jij bepaalt waar het over gaat en SolDaad inspireert en stimuleert je om verbindingen te leggen. Zodat jij met nog meer plezier en succes stuurt op zaken die voor jou en de continuïteit van het bedrijf belangrijk zijn.

Praktische informatie