SolDaad

Voor wie werkt Soldaad?
SolDaad werkt voor bouw- en infrabedrijven, familiebedrijven en snelle groeiers. Voor ondernemers en leidinggevenden die intensief betrokken zijn bij hun werk. Die een reden hebben om meer ‘ORDE in ZAKEN’ te brengen. Die openstaan voor een frisse, kritische blik. Iemand die ze helpt om hun ideeën tot uitvoering te brengen. Zodat ze zelf met nog meer overtuiging, blijven doen waar ze goed in zijn.

Wat is de expertise van Soldaad?
Als leidinggevende van een bedrijf ben je gewend om beslissingen te nemen, elke dag, over veel verschillende zaken. Van inkoop tot het aannemen van personeel. Over het werk van vandaag en de concurrentiepositie over een jaar. Het bedrijf groeit, nieuwe taken en doelen dienen zich aan. Er komt gewoon heel veel op je af. SolDaad helpt je om ‘ORDE in ZAKEN’ aan te brengen. Samen zetten we de zaken op een rijtje die jíj belangrijk vindt. Niet van vandaag op morgen, wel stap voor stap. Zodat jij meer rust en overzicht  krijgt en leidinggeeft op een manier de bij je past. Ik heb daar 20 jaar ervaring mee opgedaan bij een werkgeversorganisatie. Daar ben ik goed in. Mijn kracht is dat ik het simpel, leuk en zinvol voor je maak.

Afspraak maken met Soldaad?
Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek om nader kennis te maken? Mail naar msollie@soldaad.nl of bel 06 23.48.02.08, dan maken we snel een afspraak.