Aanpak

ORDE IN ZAKEN – jouw marsroute staat centraal

Orde in hoofd(zaken)

Als leidinggevende stuur je op groei of continuïteit van jouw bedrijf/afdeling. Jij bent de expert en hebt duidelijk voor ogen hoe je dit gaat realiseren. Soms een eenzaam bestaan. SolDaad is dan jouw klankbord op niveau. Iemand die je uitdaagt om jouw gedachten hierover te ordenen. Want alles in je hoofd laten zitten kost veel energie en dat hoeft helemaal niet. Hoe zou het zijn als er iemand is die je helpt om te starten én opvolging te geven aan je goede voornemens of plannen? Welke risico’s loop je, als je zaken laat liggen? Samen met SolDaad kom je in beweging. SolDaad zorgt voor rust en een optimaal resultaat.

Quick Scan – Bedrijfscontinuïteit € 210 excl. BTW en onkosten

Orde in bedrijfs(zaken)

Er komt steeds meer wet- en regelgeving die van invloed is op jouw organisatie en bedrijfsprocessen. Denk aan kwaliteits- en Arbo- en milieuwetgeving en de AVG. Taaie kost en de vertaling naar jouw praktijk is niet altijd duidelijk. Laten we het makkelijker maken! SolDaad helpt. Met zo min mogelijk ballast, met procedures die iedereen begrijpt én opvolgt. Zo kan jouw bedrijf professioneel groeien én blijf je de concurrentie een stapje voor!

Workshop – Continu verbeteren € 630 excl. BTW en onkosten

Orde in leidinggevende(zaken)

Jij bent een leider, jij wilt vooruit! Leidinggevenden hebben veel invloed op de inrichting van de organisatie, de cultuur en de manier waarop met medewerkers en klanten wordt omgegaan. Door jouw gedrag, beslissingen en communicatie stuur je op de waarden van het bedrijf en de prestaties. Hoe werk je samen en hoe communiceer je in en namens het bedrijf? Ben je besluitvaardig en in staat om draagvlak te organiseren? SolDaad coacht en reikt je praktische hulpmiddelen aan. Zo zie jij welke kwaliteiten belangrijk zijn om het beste uit jezelf én je team te halen.

Begeleiding – Professionele groei € 3.000 excl. BTW en onkosten