SolDaad bekent kleur

Mijn auto is donkergrijs. De voorkeurskleur van types die houden van efficiënt en planmatig werken, aldus de deskundigen. Komt dat even goed uit! Daar heb ik nou net mijn business van gemaakt.

Bij kleur ervaart iedereen een bepaald gevoel. Kleur kan je dan ook prima inzetten als motivator om je zakelijke doelen te behalen of als geheugensteuntje. Belangrijk om te weten! Natuurlijk heb ik meer kanten, meer kleuren, net als iedereen! Ik ben ook energiek en enthousiast. Daar horen dan weer andere kleuren bij.

Ik heb inmiddels de huisstijl van SolDaad vernieuwd. Structuur, tijd en efficiency, enthousiasme en plezier; allemaal thema’s waar de nieuwe look voor staat. O, ja mijn persoonlijk kompas voor succes en geluk is één en al kleur. Dat geeft mij een mentale stimulans om elke dag met veel plezier aan de slag te gaan met mijn doelen en die van jou. En mijn donkergrijze auto brengt mij waar ik zijn moet.

Wat stimuleert jou om je doelen te bereiken? En wat is de kleur van jouw auto? Ik hoor het graag!