Aanpak

ORDE IN ZAKEN – jouw marsroute staat centraal

Orde in hoofd(zaken)

Als ondernemer stuur je op groei of continuïteit van jouw bedrijf. Jij bent de expert en hebt duidelijk voor ogen hoe je dit gaat realiseren. Soms een eenzaam bestaan. SolDaad is dan jouw klankbord op niveau. Iemand die je uitdaagt om jouw gedachten hierover te ordenen. Want alles in je hoofd laten zitten kost veel energie en dat hoeft helemaal niet. Hoe zou het zijn als er iemand is die je helpt om te starten én opvolging te geven aan je goede voornemens of plannen? Welke risico’s loop je, als je zaken laat liggen? Samen met SolDaad voorkom je haastwerk en gedoe. SolDaad zorgt voor rust en een optimaal resultaat.

Quick Scan – Bedrijfscontinuïteit € 210 excl. BTW en onkosten

Orde in management(zaken)

In de (verplichte) kwaliteits- arbo en milieusystemen staat formeel beschreven wat het beleid en de doelstellingen van de organisatie zijn en hoe die gerealiseerd worden. Taaie kost en het onderhoud kost vaak veel tijd, geld en moeite. Laten we het makkelijker maken! SolDaad helpt je om het verbeterproces te organiseren. Met zo min mogelijk ballast, met procedures die iedereen begrijpt én opvolgt. Zo kan jouw bedrijf professioneel groeien én blijf je de concurrentie een stapje voor!

Workshop – Continu verbeteren € 630 excl. BTW en onkosten

Orde in uitvoering(szaken)

Jij wilt vooruit, jij wilt ondernemen! Daarbij ben je afhankelijk van allerlei groepen. Medewerkers, opdrachtgevers, klanten, eigenaren, controlerende instellingen. Partijen met verschillende belangen. Aan wie je wilt vertellen hoe jij ‘in de wedstrijd staat’. Hoe communiceer je met al die mensen? SolDaad zorgt ervoor dat het niet bij één goed gesprek blijft. SolDaad geeft je handvatten om actief en doorlopend te bouwen aan goede relaties. Zo kan jij je met de kern bezig houden en zorgt SolDaad dat de rest soepel verloopt.

Begeleiding – Professionele groei € 3.000 excl. BTW en onkosten