Aanpak

STUREN OP CONTINUÏTEIT – jouw marsroute staat centraal

Informatie
Informatie over nieuwe wet en regelgeving, trends en ontwikkelingen; in jouw sector is er genoeg aan de hand. Je wordt er door overspoeld! Zet SolDaad hierbij in als jouw ‘ogen en oren’. Mijn aanpak is prikkelend en grondig. Welke wetten en regels zijn essentieel voor jouw bedrijfsvoering? Hoe is deze kennis en informatie in jouw bedrijf georganiseerd? Heb je inzicht in de voortgang van alle acties? SolDaad helpt bij het structureren van deze informatie processen. Zodat jij vooruit kan kijken, want daar liggen de kansen.

 

 

 

 

Inspiratie
Als ondernemer stuur je op groei of stabiliteit van jouw bedrijf. Jij bent de expert en hebt een duidelijke overtuiging hoe je dit gaat realiseren. SolDaad is jouw klankbord op niveau. Iemand die je uitdaagt om tot de kern te komen. Wat zijn de vitale processen in jouw bedrijf? Hoe wil jij dat het geregeld is en wat staat hierover op papier? SolDaad ondersteunt je bij een degelijke onderbouwing van jouw ondernemersvisie. Zodat jij beter kunt groeien.

 

 

 

 

Implementatie
Jij wilt vooruit, jij wilt ondernemen! Soms krijg je het gevoel dat je alleen maar verantwoording aan het afleggen bent. SolDaad helpt je bij het implementeren van bestuurs- en ondersteunende processen. Zodat (nieuwe) medewerkers weten wat er verwacht wordt; certificeringen beter verlopen; het leervermogen van jouw organisatie verbetert. Zo maak jij meer winst en stuur je makkelijker op de continuïteit van jouw bedrijf.