Coaching

Coronastress
Opeens staat alles stil. Werk was je belangrijkste bezigheid en nu zit je thuis! Je kan ook niet meer naar de sportclub, de stad in, of afspreken met vrienden en familie. Je bent op jezelf aangewezen voor het invullen van je dagen. Dat geeft stress en maakt onrustig. Je bent zeker niet de enige die dit herkent. Wat enorm helpt is een klankbord. SolDaad is zo’n klankbord voor je!

 

SolDaad Support en SolDaad business coach helpen je structuur aan te brengen, overzicht te houden….om deze periode (zakelijk) betekenis te geven, voor nu en later!

 

 

SolDaad Support
SolDaad helpt ondernemers met inventariseren, overzicht krijgen en prioriteitenstellen. SolDaad doet niets liever dan opruimen en plannen en dat in een fijne sfeer. Dat zit in haar bloed. Het geeft rust en ruimte, een basis om mee door te gaan. Dat gunt SolDaad jou ook. Ga nog vóór deze zomer met SolDaad aan de slag en meld je aan voor “SolDaad Support”.

Download Intakeformulier SolDaad Support

 

 

 

 

SolDaad business coach
Als ondernemer houd je veel ‘ballen in de lucht’. Bijna al je tijd gaat op aan zaken waarmee jij je boterham verdient. Dat wenst SolDaad je in elk geval toe. Want daar ben jij tenslotte goed in. Maar hoe zit het met alle ‘randzaken’? De (financiële) administratie, het kwaliteitsmanagement, het relatiebeheer, de communicatie. Hoe kan ’t beter voor je werken? Welke acties ga je nu echt eens in gang zetten? Waar wil je zelf beter in worden?

 

“SolDaad business coach” helpt je om met al deze (rand-)zaken doelgericht aan de slag te gaan, om overzicht en rust te krijgen. Resultaat: In een paar stappen meer ruimte voor je kernactiviteiten!